· 

Interview | Robijn | Adult social media

Robijn
Robijn

De één verdient er haar dagelijks brood mee, de ander doet ’t gewoon omdat het spannend is. Waar veel mannen echter niet bij stilstaan, is dat er een hele wereld schuilt áchter die verleidelijke foto’s en video’s op een sexy profielensite. Gelukkig konden we deze week eens een kijkje nemen in het (on- én offline) leven van Robijn, die online haar ultieme fantasieën werkelijkheid maakt dankzij een zeer pikante social media-variant!

Kinkylife

Spannende contacten zoeken op het internet doet ze eigenlijk al jaren. Eerst voornamelijk als c*****l op verschillende websites, maar sinds ze een paar maanden geleden per ongeluk op 18+ social media-platform Kinkylife terechtkwam, doet ze eigenlijk niks anders meer!

Wat ze daar aantrof? Een website waarop ze veilig en anoniem haar ‘ondeugende ik’ kwijt kon. Ze begon met het plaatsen van spannende foto’s, verhalen over haar seksleven, en kan tegenwoordig zelfs haar eigen sexy filmpjes verkopen! Haar andere leven, noemt ze het: “Als collega’s of vrienden vragen wat ik dit weekend gedaan heb, verzin ik gewoon een verhaal. Want dat ik s**s gehad heb met een andere man of vrouw, ga ik niet tijdens de koffiepauze vertellen!

Ondeugend

Inmiddels begint Robijn ook bekend te worden met de cam-afdeling. Als ze in een ondeugende bui is, zet ze de cam op ‘free’, en gaat ze aan de slag met de nieuwsgierige kijkers. Meestal klets ik gewoon wat, maar soms laat ik ook wat van mezelf zien!

Op de tijdlijn, net als die van Facebook, deelt ze gratis foto’s, filmpjes, of organiseert ze een zelfverzonnen actie. Sommige intiemere kiekjes of video’s kan ze een kleine prijs geven, zodat deze alleen te zien zijn voor mensen die écht interesse in haar hebben. “Onder mijn berichtjes kunnen geregistreerde leden ook reacties achterlaten. Zo ontstaan er soms spannende discussies, worden er in privéberichten fantasieën over en weer gestuurd – rond middernacht realiseer ik me soms dat ik gewoon de hele avond heb zitten chatten!” Nu ze Kinkylife ook via haar mobiel kan volgen begint het zelfs een beetje op een verslaving te lijken…

Open en Sociaal

“Dankzij het sociale aspect bouw je echt een netwerk met gelijkgestemde mensen op. Open over s**s praten is goed voor je, vooral voor mensen die zich soms s******l belemmerd voelen.” Dan krijgt ze privéreacties als “Ik wil mijn vrouw graag ook zo vrij zien” of “Wat boft jouw vriend met zo’n ondeugende meid”. Ik heb zelfs met valentijn via de kadoshop op mijn profiel een bos rode rozen gekregen, met op het kaartje ‘gewoon omdat je lief bent’. Mooi toch?

Heb je ook interesse? Meld je aan, en volg me gewoon 😉 Zou ik oprecht heel leuk vinden! Xx – Robijn