Twero sociale media voor 18 jaar en ouder ;-)

Spannende contacten

 

Wij, ik heb een relatie, hebben een intens seksleven. Dit delen wij met andere stellen, mannen en vrouwen.

Ik val op mannen. Vrouwen kan ik, op seksueel gebied, zeer aantrekkelijk vinden, dus denk ik dat ik wel kan zeggen dat ik biseksuele gevoelens heb.

 

Spannende contacten heb ik op diverse manieren. Een paar maanden geleden, ben ik actief geworden op een 18+ sociale media, Twero. Via een webcam platform, waar ik weleens cam met mannen en vrouwen, kwam Twero voorbij. Ik dacht, dat ik hier een soort van reclame kon gaan maken, om klanten “te lokken”. Ik ben een beetje gaan scrollen en lezen.

 

Wat kwam ik tegen … een site, waar ik anoniem mijn “ondeugende ik” kan uiten.

Spannende naaktfoto’s mag plaatsen, filmpjes kan verkopen, mijn seksleven kan delen.

Wanneer collega’s of vrienden vragen: “Wat heb jij dit weekend gedaan?” Dan verzin ik een verhaal, want zo open vertellen, dat ik seks heb gehad met een andere man of vrouw, dat vertel ik  niet tijdens de koffiepauze.

 

De camfunctie gebruik ik nog niet zo vaak. In een geile bui, zet ik de cam op free en speel/klets met de mensen die komen kijken. De mannen vragen of ze iets mogen zien of grijpen hun kans om meer te weten over mij en over mijn seksleven.

 

Op de tijdlijn deel ik gratis foto’s, films, verhalen en af en toe in een creatieve bui een zelfverzonnen actie. De foto’s en filmpjes kan ik een kleine prijs geven, waardoor deze alleen te zien zijn voor de personen, die ervoor betalen. Zo is mijn media toch een beetje afgeschermd. Mannen die negatieve bedoelingen hebben met mijn foto’s zullen er niet snel voor betalen. Er is genoeg te vinden op internet. Met mijn verhalen kan ik anoniem een kijkje geven in mijn seksleven met als leuke bijkomstigheid de reacties. Er ontstaan spannende discussies. Mannen die zelf een bepaalde fantasie hebben, leggen privé contact, sturen een privéberichtje en hangen aan mijn lippen. Hiermee verdien ik wat extra’s, want de privéberichten, die ik ontvang, worden betaald.

 

Naast het zakcentje wat ik eraan overhoud, elke maand. Bouw ik een groter netwerk met gelijkgestemde mensen op. Lekker open over seks kunnen praten, anderen een stapje verder laten durven gaan. Ik krijg privé reacties zoals, ik wil graag mijn vrouw wat vrijer zien. Was jij mijn vriendin maar … Wat boft jouw vriend met zo’n leuke ondeugende vriendin.

 

Het delen van foto’s, met daarop een naakt gedeelte van mijzelf of met een seksspeeltje, maakt dat er mannen zijn, die een speeltje willen kopen voor mij. Ik heb zelfs met Valentijn een bos rode rozen ontvangen, met als tekst: “Gewoon omdat je lief bent”. Op je profiel heb je een eigen cadeaushop, waar jouw fuddies (volgers) speeltjes, lingerie, gedragen slipjes, gebruikte speeltjes etc. kunnen kopen.

 

Doordat Twero op je mobiel te volgen is, werkt het voor mij, wel verslavend, maar is erg handig voor spontane ‘stoute’ foto’s en de spannende contacten. 

18+ Sociale Media
18+ Sociale Media

Wil jij meer zien?

Op mijn profiel verkoop ik foto's / video's. Deze bied ik aan voor een klein bedrag. (credits) 

Maak een gratis account aan en zie ook mijn collega's, diverse dames, alle leeftijden, vanaf 18 jaar!

  • Lees mee wat de webcamgirls beleven.
  • Heb meer contact met jouw favoriete pornoster. 
  • Vertel op een eigen profiel, wat jouw belevenissen zin.
  • Spannende contacten leggen.

Tot snel op mijn-twero!